Nederlands English 

Doseuro

HET BEDRIJF


Doseuro is een combinatie van twee bekwaamheden: de eerste is een gedegen technische kennis, opgedaan tijdens een jarenlange ervaring op het gebied van dosering, terwijl de tweede een commercieel begrip is van de veranderingen op dit gebied en gevoeligheid voor de eisen van gebruiker. Deze twee factoren worden ondersteund door een sterke bedrijfsstructuur die voldoet aan de eisen van onze klanten. Het voortdurende onderzoek en de belangrijkste inspanning gericht op de klanttevredenheid zijn de fundamentele redenen van het succes van Doseuro, wat breed wordt bevestigd door de duizenden gebruikers die wereldwijd met deze pompen werken.


HET PRODUCT


Wat maakt Doseuro-pompen uniek?
Het is de concurrerende prijs-kwaliteitverhouding die altijd in lijn is met de verwachtingen van de klant. Elk van onze producten spreekt voor zich. Hoge betrouwbaarheid wordt bereikt door voortdurende productontwikkeling, bijgewerkte productietechnieken, voortdurende kwaliteitscontrole en rigoureuze tests in alle productiestadia. Elk model doseerpomp is zorgvuldig ontworpen, gebouwd en getest om een lange en nuttige levensduur te garanderen. Als dit alleen niet voldoende is, ga dan verder en vraag ons naar onze prijzen.


HET PRODUCTIEGAMMA


Doseuro doseerpompen voor chemicaliën zijn verkrijgbaar in drie hoofdversies. Plunjerpompen met verpakte plunjers, plunjer / hydraulische membranen of mechanische membranen. Op aanvraag zijn ook hogedrukpompen leverbaar. Het assortiment omvat ook verschillende aandrijfmethoden, zoals elektromotor of elektromagnetische solenoïde bediening. Het bedrijf vervaardigt ook complete doseerpakketten, elektrische mengers en volautomatische installaties voor het oplossen en mengen van
polyelektrolyt, zowel als poeder als emulsie. De meest voorkomende toepassingsgebieden voor Doseuro chemicaliën doseerpompen staan in onderstaande afbeeldingen vermeld.